Kerstmis in Doesburg | Kerstmarkt én Winterfair

Kerst in de binnenstad van Doesburg vier je in 2023 met een traditionele Kerstmarkt én een feestelijke Winterfair, allebei met een grote verscheidenheid aan kramen voor ondernemers én uiteraard ruimte voor het goede doel. Dat betekent dus niet één, maar twee keer Kerstsfeer!

Op zaterdag 9 december is er de ouderwetse, grote, unieke gezellige Kerstmarkt. Op zondag 17 december kunnen bezoekers terecht op een knusse en warme markt voor ondernemers, verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor het goede doel.

‘Dit jaar doet Doesburg het in December Dubbelop!

Ja, je leest het goed, de Doesburgse Kerstmarkt is terug, en hoe! Traditioneel is Doesburg op de eerste zaterdag na Sinterklaas het decor voor één van de grootste, en zeker de gezelligste Kerstmarkt in de Achterhoek en verre omstreken. Een markt met maar liefst honderd kramen, buiten op straat, in het decor van de oude Hanzestad én in de Grote Kerk. Daarnaast is er een foodplein en zijn er optredens: veel muziek, vermaak en: de enige echte Kerstman!

Op zondag 17 december doen we het dan nog eens dunnetjes over. Op die dag zijn de lokale verenigingen en stichtingen aan de beurt. Zij zetten zich in voor het goede doel en presenteren zich aan het publiek. Lokale Doesburgse ondernemers zetten hun deuren wijd open voor bezoekers.

Aanmelden?

Kraamhouders, foodtrucks en andere deelnemers kunnen zich nu aanmelden. Schrijf je in voor:

Of misschien wel voor allebei?

Dus: ben je op zoek naar leuke, feestelijke spulletjes die je cadeau wil geven of krijgen? Hou je van mooie, warme kerstartikelen of lekkernijen waar je blij van wordt? Zoek je prachtige feestkleding, sieraden, kaarsen of kerststukken om de dagen rond Kerst en Oud en Nieuw een extra sprankeling te geven? Of heb je gewoon even zin in een warme oliebol, glühwein of iets anders lekkers.

Genieten met Kerst? Kom naar Doesburg!

  • De Kerstmarkt is op zaterdag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur
  • De Winterfair is op zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur

Schrijf je in voor de:

KERSTMARKT

WINTERFAIR

Mogelijk gemaakt door projectredactie | bevermeer en UWTB.