December doe je in Doesburg! Doe je mee?

De Doesburgse Kerstmarkt is dit jaar op zaterdag 17 december. De Kerstmarkt ziet er in 2022 net even anders uit dan andere jaren, met kramen voor ondernemers én ruimte voor het goede doel. We reserveren dit jaar namelijk tien kramen voor verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor het goede doel. De overige veertig kramen zijn bedoeld voor ondernemers en instellingen die zelf spulletjes willen verkopen.

Dat kan van alles zijn: leuke, feestelijke spulletjes die je cadeau wil geven of krijgen, of mooie, warme kerstartikelen of lekkernijen waar je blij van wordt. Of misschien prachtige feestkleding, sieraden, kaarsen en kerststukken om Kerstdagen en Oud en Nieuw een feestelijke sprankeling te geven.

Kerstmarkt Doesburg 2022. Zaterdag 17 december, van 10.00 tot 17.00 uur. Het centrum van de markt is de Doesburgse Driesprong , Meipoortstraat, Ooipoortstraat en Kerkstraat.

Op zaterdag 17 december tussen 10.00 en 17.00 uur staat de gezellige en historische Doesburgse binnenstad niet alleen vol kramen. Er zijn ook optredens van onder andere een levende kerstgroep, de midwinterhoornblazers, spelers van de Hanzefeesten en diverse koren. En wie weet … heel misschien duikt ook de Kerstman nog op!

Spelregels voor aanmelding

Alle kramen zijn vier meter lang en hebben een dakje. De kosten hiervoor zijn 40 euro exclusief btw. Voor verenigingen en stichtingen voor goede doelen reserveert de organisatie 10 gratis kramen. Wil jij jouw vereniging presenteren en tegelijkertijd bijvoorbeeld kerststukjes verkopen om de clubkas te spekken? Of wil jij met jouw club iets anders doen om geld in te zamelen voor een goed doel? Dan staat er voor jullie die zaterdag een kraam klaar. Helemaal gratis! Wees bij deelname op tijd aanwezig en zorg ervoor dat jouw kraam feestelijk is versierd. Zorg ervoor dat je aanwezigheid en activiteit bijdragen aan een goede sfeer. Vertrek niet voordat de markt is afgelopen. De organisatie kijkt bij elke aanmelding of de deelnemer past binnen de regels en het aanbod van de Kerstmarkt. (Kijk hier voor het volledige reglement).

De organisatie vraagt ook ondernemers in de binnenstad nadrukkelijk om naar buiten te treden en mee te doen. Dat mag letterlijk, graag zelfs. Kom naar buiten en versier de stoep voor je winkel. Zet je mooiste spullen buiten, verkoop leuke spullen of gezellige lekkernijen. Samen zorgen we voor een feestelijke zaterdag!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website.

 

Mogelijk gemaakt door projectredactie | bevermeer en UWTB.