Kerstmarkt in Doesburg

"De gezelligste kerstmarkt in Gelderland"

Kerstmarkt in Doesburg - "De gezelligste kerstmarkt in Gelderland"

Deelnemers

Graag nodigen we leuke, kerstgerelateerde kramen uit!

Hobbyisten

Heeft u ook een creatieve hobby? Wilt u deze tijdens de Kerstmarkt Doesburg laten zien? Dan kunt u zich inschrijven voor een kraam om uw zelfgemaakte spullen te presenteren of te verkopen. Natuurlijk wel artikelen die in overeenstemming zijn met het doel en concept van de Kerstmarkt Doesburg.

Handelaren

Tijdens de Kerstmarkt in Doesburg genieten bezoekers van honderdvijftig kraampjes met de meest bijzondere spullen. Om ervoor te zorgen dat alle producten ook echt iets te maken hebben met kerst, worden er aan de verkopers strenge kwaliteitseisen gesteld. Zo mogen er alleen kerstgerelateerde producten worden aangeboden die bijvoorbeeld leuk zijn als cadeau onder de kerstboom. Er wordt consequent op gelet dat er geen kramen zijn met bulkpartijen. Zo blijft het ook een échte Kerstmarkt!

O.V.D. leden

Als O.V.D. lid heeft u natuurlijk een speciale positie binnen de Kerstmarkt! Wij bieden u daarom graag het eerste recht op huur van een kraam. Aangezien het een evenement is dat volledig gefinancierd is door de O.V.D. hebben wij speciale tarieven voor onze leden. Wilt u als O.V.D. lid liever geen kraam voor de deur, dan kunt u ook de grond voor uw winkel vrijkopen. Wij plaatsen dan geen kraam voor uw pand(en). Het vrijkopen van grond voor winkelpanden geniet zeker geen voorkeur bij de organisatie. Dit zorgt voor gaten in de Kerstmarktroute. Wij willen alle winkeliers dan ook graag oproepen niet zomaar gebruik te maken van het vrijkopen van grond voor winkelpanden, maar juist een kraam te huren. Wilt u dit niet, dan zorgen wij er in ieder geval voor dat uw toegang van tenminste 100 cm. breed vrij zal zijn.