Huur een kraam

Kerstmarkt Doesburg nodigt u uit! Bestel een kraam en doe mee op de leukste en gezelligste kerstmarkt van Gelderland.

 

Hobbyisten

Heeft u een creatieve hobby? En wilt u tijdens Kerstmarkt Doesburg laten zien wat die inhoudt? Schrijf u dan in, huur een kraam en presenteer of verkoop uw zelfgemaakte spullen.

Handelaren

Tijdens Kerstmarkt Doesburg genieten bezoekers jaarlijks van gemiddeld zo’n honderdvijftig kramen, vaak met bijzondere spullen. Om ervoor te zorgen dat de aangeboden een relatie hebben met Kerstmis stelt Kerstmarkt Doesburg strenge kwaliteitseisen. Zo mogen er alleen kerstgerelateerde producten worden aangeboden die bijvoorbeeld leuk zijn als cadeau onder de kerstboom. Er wordt consequent op gelet dat er geen kramen zijn met bulkpartijen. Zo blijft het een échte Kerstmarkt!

O.V.D. leden

Als lid van de Stichting Centrumbelang Doesburg hebben Doesburgse ondernemers een speciale positie binnen Kerstmarkt Doesburg! Wij bieden u daarom het eerste recht op huur van een kraam. Aangezien het evenement volledig wordt gefinancierd door de SCD zijn er voor leden speciale tarieven. Wilt u als SCD-lid liever geen kraam voor de deur, dan kunt u ook de grond voor uw winkel vrijkopen. Wij plaatsen dan geen kraam voor uw pand(en). Het vrijkopen van grond voor winkelpanden geniet niet de voorkeur omdat het zorgt voor gaten in de Kerstmarktroute. Wij roepen alle winkeliers dan ook op om mee te doen en een kraam te huren. Wilt u dit niet, dan wordt de toegang tot uw winkelpand van minimaal 100 cm. breedte vrijgehouden.