Bijna alle kramen verhuurd tijdens de mooiste kerstmarkt in Doesburg

Nog maar een paar kramen en dan is de Kerstmarkt in Doesburg ‘uitverkocht’ . Al jarenlang is de markt in de binnenstad een absolute publiekstrekker! Met tienduizenden bezoekers is de ééndaagse verkoop, traditiegetrouw de eerste zaterdag na Sinterklaas, misschien wel de meest complete Kerstmarkt van de hele regio.

Binnen en buiten

Dit jaar is de markt op zaterdag 8 december. En er zijn dus nog maar enkele van de 150 kramen te huur. Buiten op straat of binnen in de grote of Martinikerk. Dan staat u gegarandeerd beschut in een prachtige ambiance. Maar ook buiten in de sfeervolle straten van Doesburg staat u heel mooi en weet u zeker dat alle bezoekers langskomen. Wacht niet langer met aanmelden. Het kan nog heel even.

Wat vragen wij? Gemotiveerde verkopers met een keur aan echte Kerstartikelen. Dat kan van alles zijn, van mooie Kerststukken, tot sfeervolle decoraties in en om het huis. Of wat te denken van heerlijke lekkernijen, warme kleding en lieve kadootjes voor onder de Kerstboom. Voor de kraamhuur hoeft u het niet te laten want die is al jarenlang één van de laagste van heel Nederland. De Kerstmarkt in Doesburg is zaterdag 8 december en duurt van 10.00 tot 19.00 uur.

Sfeer en muziek

Naast zo’n 150 kramen, is er die dag veel live muziek, treden er koren op, staat er een levende Kerststal en zijn de Doesburgse Midwinterhoornblazers van de partij. Ook is de Kerstmarkt dit jaar het decor van een heuse Santarun voor jong en oud. Lekker hardlopen in een echt Kerstmannenpak en daarbij ook nog een goed doel steunen, namelijk de Voedselbank.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kerktoren te beklimmen. In samenwerking met het VVV-kantoor kunnen bezoekers om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur, onder begeleiding van een ervaren gids omhoog. Hoe mooi om die dag ook de Kerstmarkt van boven te zien!

Wacht niet te lang want straks zijn alle kramen verhuurd.

Inschrijven kan heel makkelijk via deze website.