Huur een kraam tijdens de mooiste Kerstmarkt in Doesburg

Al jarenlang is de Kerstmarkt in de binnenstad van Doesburg een absolute publiekstrekker! Met tienduizenden bezoekers is de ééndaagse markt, traditiegetrouw de eerste zaterdag na Sinterklaas, misschien wel de meest complete Kerstmarkt van de hele regio.

Binnen en buiten

Dit jaar is de markt op zaterdag 8 december. En er zijn nog wat kramen te huur. Wat vragen wij? Gemotiveerde verkopers met een keur aan echte Kerstartikelen. Dat kan van alles zijn, van mooie Kerststukken, tot sfeervolle decoraties in en om het huis. Of wat te denken van heerlijke lekkernijen, warme kleding en lieve kadootjes voor onder de Kerstboom.

Voor de kraamhuur hoeft u het niet te laten want die is al jarenlang één van de laagste van heel Nederland.

De Kerstmarkt in Doesburg duurt van 10.00 tot 19.00 uur. Er zijn kramen te huur buiten in de binnenstad. Ook zijn er in de Grote of Martinikerk plekken tegen een meerprijs.

Sfeer en muziek

Naast de meer dan 150 kramen, is er die dag veel live muziek, treden er koren op en staat er een levende Kerststal en zijn de Doesburgse Midwinterhoornblazers van de partij.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kerktoren te beklimmen. In samenwerking met het VVV-kantoor kunnen bezoekers om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur, onder begeleiding van een ervaren gids omhoog. Hoe mooi om die dag ook de Kerstmarkt van boven te zien!

Wacht niet te lang want straks zijn alle kramen verhuurd. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER